avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despre scutire plata parcare in timpul serviciului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despre scutire plata parcare in timpul serviciului

Rog sa imi raspundeti daca in timpul cat sunt la locul de munca beneficiez de scutirea platii parcarii autoturismului proprietate personala. Daca da - ce acte reglementeaza acest lucru. Daca nu - as putea face contract de inchiriere temporara pentru auto firmei la care lucrez?
Multumesc mult !
IRINA

Alte discuții în legătură

Taxi-despagubiri in caz de accident. Buna ziua. Sunt angajat ca taximetrist la o companie de taximetre din Timisoara cu salar minim pe economie(2.800.000 lei) si platesc cartea de munca si ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Decontarea transportului cadrelor didactice cu contract de comodat anamoaga anamoaga Buna ziua, Am si eu o intrebare . Lucrez intr-o scoala si beneficiez de decontul transportului (legea privind decontul cadrelor didactice.) Ma deplasez la ... (vezi toată discuția)