avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate criathynne78

Activitate criathynne78

Răspuns la discuția anularea pensiei de urmas
Multumesc frumos, mi-ati fost de mare ajutor!!Rar intalnesc oameni care sa ma ajute cu un sfat neconditionat.

Problema este ca nu mi s-a cerut adeverinta decat atunci cand am depus actele, nici nu am stiut ca trebuie dusa in fiecare an, dar eu am diploma cum ca am absolvit si cred ca e suficienta pt a dovedi ca am fost la scoala. O sa merg luni la Casa de Pensii.Sa inteleg ca pe cele 2 luni va trebui sa dau banii inapoi?
Vreau sa va intreb ceva.Pensia de urmas puteam sa o ridic si de pe lunile iulie si august, chiar daca am absolvit facultatea in iunie?
Multumesc frumos!!!!!!M-am linistit acum!!!Am o adeverinta care atesta faptul ca am absolvit!!
Nu mai doresc pensia de urmas pt ca am terminat facultatea si de o saptamana sunt profesor la o scoala generala si nu se mai poate, nu e vorba ca am eu prea multi baniB-)
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Pe parcursul facultatii am luat pensie de urmas.In vara asta am terminat facultatea, mai precis in iunie 2009, dar am luat pensia pe iulie si august, in septembrie m-am decis sa nu o mai iau si am fost la Casa de Pensii unde mi-au zis sa aduc o cerere de anulare si buletinul.Azi am primit acasa o recomandata de la Casa de Pensii cum ca trebuie sa duc adeverinte de la scoala pe anii de facultate.Eu am dus doar din primul an de facultate,dar CUM SA FAC????CA EU AM ABSOLVIT.IMI DA DE LA FACULTATE ACESTE ADEVERINTE CHIAR DACA AM ABSOLVIT???