va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Pe parcursul facultatii am luat pensie de urmas.In vara asta am terminat facultatea, mai precis in iunie 2009, dar am luat pensia pe iulie si august, in septembrie m-am decis sa nu o mai iau si am fost la Casa de Pensii unde mi-au zis sa aduc o cerere de anulare si buletinul.Azi am primit acasa o recomandata de la Casa de Pensii cum ca trebuie sa duc adeverinte de la scoala pe anii de facultate.Eu am dus doar din primul an de facultate,dar CUM SA FAC????CA EU AM ABSOLVIT.IMI DA DE LA FACULTATE ACESTE ADEVERINTE CHIAR DACA AM ABSOLVIT???
Puteti depune o copie dupa diploma de absolvire sau solicitati facultatii eliberarea unei adeverinte din care sa reiasa perioada in care ati absolvit facultatea.
Nu mai doresc pensia de urmas pt ca am terminat facultatea si de o saptamana sunt profesor la o scoala generala si nu se mai poate, nu e vorba ca am eu prea multi baniB-)
Multumesc frumos!!!!!!M-am linistit acum!!!Am o adeverinta care atesta faptul ca am absolvit!!
Alte discuții în legătură
Pensie de urmas
lidia21
Buna!!! Am si eu o intrebare...daca ma casatoresc mai am dreptul la pensie de urmas? Tatal meu a decedat anul trecut,eu inca urmez cursurile unei ... (vezi toată discuția)