avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... anularea pensiei de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

anularea pensiei de urmas

va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Pe parcursul facultatii am luat pensie de urmas.In vara asta am terminat facultatea, mai precis in iunie 2009, dar am luat pensia pe iulie si august, in septembrie m-am decis sa nu o mai iau si am fost la Casa de Pensii unde mi-au zis sa aduc o cerere de anulare si buletinul.Azi am primit acasa o recomandata de la Casa de Pensii cum ca trebuie sa duc adeverinte de la scoala pe anii de facultate.Eu am dus doar din primul an de facultate,dar CUM SA FAC????CA EU AM ABSOLVIT.IMI DA DE LA FACULTATE ACESTE ADEVERINTE CHIAR DACA AM ABSOLVIT???
Cel mai recent răspuns: criathynne78 , utilizator 11:36, 25 Octombrie 2009
In mod normal facultatea trebuie sa va elibereze adeverinta ca ati fost studentul dumnealor din anul x pana in anul y.
Puteti depune o copie dupa diploma de absolvire sau solicitati facultatii eliberarea unei adeverinte din care sa reiasa perioada in care ati absolvit facultatea.
m-ar fi interesat MOTIVUL penru care nu mai doriti pensia de urmas ...
nu cred ca ar fi ceva indiscret daca tot apelati ... scz!
Nu mai doresc pensia de urmas pt ca am terminat facultatea si de o saptamana sunt profesor la o scoala generala si nu se mai poate, nu e vorba ca am eu prea multi baniB-)
Multumesc frumos!!!!!!M-am linistit acum!!!Am o adeverinta care atesta faptul ca am absolvit!!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas lidia21 lidia21 Buna!!! Am si eu o intrebare...daca ma casatoresc mai am dreptul la pensie de urmas? Tatal meu a decedat anul trecut,eu inca urmez cursurile unei ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - pensie de urmas Zizika87 Zizika87 Am 22 de ani, am terminat facultatea in vara aceasta, iar din toamna incep cursurile de master. Cat am fost studenta am primit pensia de urmas. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Nu pot face 2 facultati daca primesc pensie de urmas de la m.a.i? omnia omnia Buna ziua.Tocmai vin de la Casa de pensii unde am depus adeverinta de studenta in anul II,zi.Doamna de la ghiseu mi-a raspuns la intrebarea:\"Pana la ce varsta ... (vezi toată discuția)