avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate qadyro

Activitate qadyro

Am gasit urmatoarele (mai jos dau sursa):
"Sistemul Bolgna, inclusiv pentru absolventii facultatilor de drept s-a aplicat incepand cu anul universitar 2005-2006, pentru studentii admisi in anul I, potrivit art. 19 din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificarile si completarile ulterioare.
La invatamantul de zi, durata normala a studiilor universitare de licenta este de 3-4 ani si corespunde unui numar de 60 de credite de studiu transferabile pentru un an de studiu. Durata studiilor de licenta pentru invatamantul tehnic este de 4 ani. [art. 4 alin. (3) din aceeasi lege]"
www.avocatnet.ro/content/art...
Buna ziua
Sunt inspector superior in ANAF aparat central, functie publica de executie. Detin diploma de licenta studii tehnice (Politehnica) cinci ani curs zi, studii finalizate in 2002. Avand in vedere prevederile din Legea nr. 1 din 2011 actualizata in 2015, art. 153 alin (2) si prevederile din LEGEA 188/1999, Actualizata 2014, art. 57 alin. (7), va rog sa imi spuneti daca indeplinesc conditiile ocuparii unui post de conducere?
Va multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspuns !
Asa cum am precizat initial este vorba de un compartiment de dispecerat, unde e nevoie de permanenta 24/24 (ne incadram si la functionar public cu statut special). De aici programul in ture. Acum fiind documentat pot face o nota la conducere.

Cu respect,
Marius
Buna

Ma numesc Marius si sunt functionar public, in cadrul institutiei unde lucrez (nivel central), avem dispecerat, la acest dispecerat lucreaza oameni care fac naveta din afara Bucurestiului. Ne-ar avantaja un program de lucru 24 cu 72, se poate, este legal ? Din ce am intrebat la noi in institutie rezultatul ar fi ca nu este legal, ca se poate doar un program de 12/24 - 12/48.

Va multumesc anticipat !