avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate Oviluciano

Activitate Oviluciano

Răspuns la discuția Pierdut diploma licenta
La vremea respectiva, 1992-1997, nici o Univeritate particulara( privata ) din Romania, nu era acreditata, erau autorizate provizoriu, Spiru Haret, astazi in 2017, nu este acreditata , dar elibereaza diplome!
Răspuns la discuția Pierdut diploma licenta
De unde stiti, este o parere sau asa se procedeaza, si daca da , cum trebuie sa ma adresez mai concret, MI?:::.......
Buna, am pierdut diploma de Licentiat in Drept, obtinuta in Romania, pierduta in España. Universitatea AISTEDA sa desfintat, ce trebuie sa fac? Multumesc!
Am fost trecut in rezerva din politie, in anul 1998, inapt la pace apt limitat la razboi, in anul 1999, cand am revenit la comisia medico militara de la spit milit Cluj, am fost gasit apt, dar m-i s-a refuzat rencadrarea, ce pot sa fac acum pentru a ma putea reancadra cu toate drepturile gadului si functiei de la acea data pana in prezent, mentionez ca am fost la un concurs pentru reancadrare la Miercurea Ciuc, in februarie 2000, am fost refuzat, pe motiv ca se fac incadrari din sursa externa dar nu fosti..., iar in luna mai 2000, am fost in audienta l a Directorul general al Jandarmeriei Romane, dar mi-a spus ca in acel moment nu se fac incadrari....Multumesc!!!