avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pierdut diploma licenta
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pierdut diploma licenta

Buna, am pierdut diploma de Licentiat in Drept, obtinuta in Romania, pierduta in España. Universitatea AISTEDA sa desfintat, ce trebuie sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oviluciano , utilizator 10:34, 14 Octombrie 2017
Buna ziua,
Acea universitate a fost in Romania?
Daca da atunci va trebui sa va adresati Ministerului Invatamantului pentru a afla unde este arhiva avelei universitati si institutia de invatamant superior respectiva va va elibera duplicatul.
De unde stiti, este o parere sau asa se procedeaza, si daca da , cum trebuie sa ma adresez mai concret, MI?:::.......
Buna ziua,
Daca acea universitate a fost in Romania doar Ministerul Invatamantului va poate indica unde exista arhiva ei.
Adresarea este in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire aratand motivul pentru care soliciti informatia.
Ati absolvit Facultatea de Drept, deci nu-i greu sa formulati o cerere de informare.
Ministerul Invatamantului va va spune unde exista arhiva universitatii desfiintae.
Institutiei care detine arhiva va adresati pentru a va emite duplicatul.
Ea va va spune ce acte trebuie sa depuneti pentru emiterea duplicatului.
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Acea universitate a fost in Romania?
Daca da atunci va trebui sa va adresati Ministerului Invatamantului pentru a afla unde este arhiva avelei universitati si institutia de invatamant superior respectiva va va elibera duplicatul.

Este adevarat doar daca universitatea a fost acreditata. Ministerul nu s-a ocupat de universitatile care au functionat doar pe baza increderii publicului.
La vremea respectiva, 1992-1997, nici o Univeritate particulara( privata ) din Romania, nu era acreditata, erau autorizate provizoriu, Spiru Haret, astazi in 2017, nu este acreditata , dar elibereaza diplome!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)