avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate dr_agosh82

Activitate dr_agosh82

Răspuns la discuția ce sanse am sa recuperez ...
problema acum este ca saptamina viitoare plec in Anglia, dupa ce am fost anuntat aici ca numai colaboram am trimis citeva cv-uri, am dat un interviu telefonic si am gasit un loc de munca acolo
de aceea ma vad nevoit sa renunt
o sa depun totusi o sesizare la ITM, si as vrea sa stiu actiunea in justitie dupa cit timp o mai pot demara, ca in nici un caz nu as vrea sa las sarlatanii sa faca ce au facut in continuare, mai ales ca am aflat ca nu am fost eu primul medic veterinar inselat de ei in acest fel.
ma gindesc ca o sa se ajunga la proces, ei pot spune acum ca eu am lucrat ca voluntar, si sunt sigur ca o sa faca astfel de declaratii false, iar eu o sa trebuiasca sa probez contrariul ...

cu ce sarlatani am avut nesansa sa ma intilnesc ...
as lasa totul balta, sa-i bata dumnezeu sau altcineva daca n-as avea nevoie urgenta de bani, si pin ala urma o sa trebuiasca sa fac un imprumut ...

Va multumesc tuturor pentru raspunuri.
tudorvaleriu a scris:

Mergeti la ITM si faceti o sesizare, asa cum ati povestit aici. dar sa aveti si ceva dovezi ca ati lucrat acolo: acte semnate de dvs., martori etc.

am facut un fel de fise la animalele tratate, dar acestea au ramas la reprezentantii asociatiei; ce dovezi pot aduce in fara de martori sunt doar niste poze care se afla pe site-ul lor, niste poze care le am eu pe calculator, precum si un reportaj la antena 1 in care apar si eu;
banii mi s-au dat cash fara a semna stat de plata sau altceva
Buna ziua
Ce sanse am sa recuperez banii de la o asociatie pentru protectia animalelor la care am lucrat timp de 4 luni dar nu am fost platit decit 2 luni, in conditiile in care am cerut inca de la interviu sa fiu angajat cu contract de munca dar acest lucru nu s-a intimplat, desi unul din cei trei fondatori ai asociatiei care erau l-a interviu m-a asigurat ca dupa o luna de proba se vor face actele de angajare in mod legal.
Acum 2 dintre fondatorii asociatiei si-au schimbat numerele de telefon, iar cel de-al treilea nu-mi mai raspunde.
Mai am si obiecte personale lasate in masina cu care ne deplasam, pe care nu mi le-au restituit dupa ce m-au anuntat ca nu mai colaboram.