Multumesc foarte mult pentru raspuns ,as mai avea o rugaminte daca imi puteti da un model de carere de divort din culpa comuna
adresa mea de mail
understand_me77@yahoo.com
toata stima pentru munca pe care o faceti
Multumesc pentru raspuns
Nu mai inteleg nimic...,cred ca definitia de concubinaj nu este clar definita ...noi am locuit sub acelasi acoperis timp de 1.5 ani intr-un apartament al rudelor ei fara sa platim chirie timp in care am pus banii la gramada exclusiv din salariu,care au fost egale ca suma,nu a existat nici un act sa certifice perioada in care am stat impreuna(decat martori).Este acest fapt doveditor ca a contribuit si ea la achizitionarea imobilului?Cum ar putea dovedi si contributia ei dat fiind cazul?
buna seara
suntem casatoriti de 3 ani si avem un copil minor in varsta de 3.5 ani locuim intr-un imobil achizitionat in timpul concubinajului finantat in proportie de 90%de parintii mei restul de bani fiind inprumutati de la rudele mele5% si returnati din fonduri comune in perioada casatoriei si o mica parte din fonduri stranse in timpul concubinajului 5%,mentionez ca in actul de proprietate sunt inscris doar eu intrucat nu eram casatoriti la momentul achizitionari lui,daca sotia poate face dovada ca am restituit o parte din bani impreuna si ca au existat si fonduri comune din timpul concubinajului ar putea cere cota parte din imobil?
Daca obtin imobilul ce sanse am sa mi se incredinteze si minorul?