avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate codru67

Activitate codru67

Răspuns la discuția ciclul I+II Bologna
Buna ziua,
Sunt absolventa a Facultatii de MFC, Universitatea Spiru Haret (2005-2008) durata 3 ani. Am dat examenul de licenta in anul 2008. Am fost promovata pe post cu studii superioare de lunga durata in decembrie 2008 ca urmare a prezentarii la serviciul personal a adeverintei de studii valabila pana la eliberarea diplomei de licenta. Odata cu discutiile si problemele aparute in vara anului 2009 legate de aceasta universitate, a fost dat Ordinul 5202/22.septembrie 2009. In urma acestuia am probleme la serviciu si se pune in discutie daca imi sunt recunoscute studiile si daca dupa aprobarea noii legi a salarizarii ma poate retrograda pe studii de scurta durata asa cum prevede noua lege. Cu alte cuvinte in prezenta acestui ordin, noua lege a salarizarii, daca va fi aprobata poate actiona retroactiv? Am prezentat si diploma in data de 29.10.2009 la serviciul personal si mi s-a spus ca trebuie sa-mi continui studiile ( nu master) pentru a fi mentinuta pe postul actual. Am rugamintea de a-mi da un sfat autorizat in aceasta privinta. Cu multa consideratie, va multumesc!