avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate 2010

Activitate 2010

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
la bucuresti sa afisat?
Felicitari tuturor care au resusit, mult succes in continuare.

=D>

Eu nu am candidat in sesiunea din feb. , am candidat in septembrie......si inca de atunci am aflat ca portile UNBR sun inchise pt. cei care nu au P.C.R.
de la orice medic psihiatru......:)
eu tot pentru septembrie optez .......cu toate ca sunt pregatit si pentru feb.,
adica de maine?
sa inteleg ca din data de 23.12.209 pana pe 01.02.2010 este perioada de inscriere?
ma poti ajuta cu link-ul unde se specifica acesta perioada?
Răspuns la discuția UNBR dat in judecata
numai avocatul reclamantului ne poate spune, lui i-au fost inmanate actele
stie cineva care este perioada de inscriere ?
26/11/2009 Admite cererea reclamantului de amânare a judecăţii pentru a lua cunoştinţă de întâmpinarea şi înscrisurile depuse de pârâtă. Încheiere
28/01/2010
04/11/2009 SENTINTA CIVILA NR. 7133 Admite excepţia necompetentei materiale a Judecătoriei Sectorului 5 Bucuresti. Declina competenta de solutionare a cauzei in favoarea Curtii de Apel Bucuresti-Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal. Cu recurs in 5 zile de la pronuntare. Soluţionare
28/10/2009 Admite cererea. Preschimbă termenul de judecată de la 02.12.2009 la 04.11.2009. Încheiere
lenia a scris:

quiras a scris:

oancea_nicoleta_laura a scris:

Eu mi-am pregatit dosarul frumusel si am mers la barou. Sunt consilier juridic definitiv de la data aparitiei legii consilierilor juridic................ Noi care examen il sustinem? Examenul de primire sau de definitivare? Parerea mea este ca nu ar mai trebui sustinut nici un examen.
De ce doar intrebi ,iar atunci cand esti intrebata si tu, nu raspunzi,cum vrei sa te ajute cineva?! ....1.Sustineti doar examen de primire in profesia de avocat => aveti vechimea necesara(5 ani, parca!),iar daca va lipseste vechimea il sustineti si pe cel de definitivat . 2 Parerea dvs. nu conteaza deoarece exista o lege care reglementeaza acest aspect de care dvs. sunteti interesat ! :) Da,Da, libertatea de opinie !

In august si eu mi-am depus dosarul pentru a accede in profesia de avocat, am achitat taxa de 600 lei, mi s-a inregistrat dosarul, dar... mi s-a restituit atat taxa cat si dosarul pe motiv ca daca am vechime in functii juridice sa nu sustin examenul din sept sa astept ca se va organiza unul in oct-noiembrie pentru avocati definitivi.
Dar surpriza a venit cand am citit anuntul cu privire la examenul din 4.11 unde se organizeaza doar pentru cei care sunt primiti in profesie si au stagiul de 2 ani.
Asa ca... astept cu nerabdare sa se mai organizeze si alt examen la care sa pot participa si eu (sa indeplinesc conditiile din enuntul formulat de UNBR).
Bafta la invatat tuturor

taxa era de 833 ron............nu de 600 ron

Taxa de înscriere la examen este de 833 lei (inclusiv TVA), putand fi achitata dupa cum urmeaza: la casieria baroului - etaj 4; în contul Baroului Bucuresti RO63RNCB0080005630040001 deschis la B.C.R. - Sucursala Sala Palatului, cod fiscal RO4283155.
quiras a scris:

HM, sefu ,suntem in 2010 dupa cum bine stii !=D> S-a modificat legea respectiva !:P

inca suntem in 2009 !:P