avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Ninetta

Activitate Ninetta

Sunt casatorita din 1992 si locuiesc in Bucuresti,avem impreuna o fetita de 12 ani, in luna decembrie sunt chemata in instanta pentru FOND divort cu copii.Din cauza relatiei dintre noi care de o perioada destul de lunga a inceput sa se raceasca definitiv deorece era foarte violent,mereu nervos si uneori chiar ajungea sa ma loveasca pe mine si chiar si copilul eu am parasit domiciliu ,copilul ramanad cu el.Avem impreuna o garsoniera cumparata de acesta inainte de casatorie si tot inainte o casa la curte lasata mostenire in urma deceselor parintilor lui. Casa la curte a fost lasata mostenire inainte de casatorie sotului si surorii acesteia , ulterior sora a cedat partea ei sotului.
Motivul actiunii lui este urmatorul
casatoria noastra s-a incheiat mai de mult
eu nu m-am ocupat de fiica noastra minora astfel ocupandu-se singur de cresterea si intretinerea ei
a facut un efort pentru binele copilului si m-a sunat de nenumarate ori sa-mi fac un program de a sta cu copilul
spunand ca acest lucru este greu de realizat iar eu am ales sa-mi retraiesc tineretea.

solicita sa-i fie incredintata fetita spre crestere si educare cu obligatia mea la plata unei pensii alimentare
desfacerea casatoriei sa fie din vina mea

tin sa evidentiez ca sotul meu nu lucreaza de cativa ani cu carte de munca ,lucrand doar o parte din an pe unde gaseste
acasa am fost doar de cateva ori pana acesta mi-a luat cheile ,acum nu am cu ce intra cu toate ca acesta imi spune ca ar trebui sa-mi fac timp sa vad copilul
A-si dori daca se poate sa ma sfatuiti ce pot face si cum sa nu raman fara nimic
Cum pot sa-mi recastig fetita in divort
Cum se face partajul daca eu nu am avut nici o proprietate inainte de casatorie
Daca pierd fetita cu ce pot sa raman

multumesc pentru timpul acordat si sper sa ma ajutati,cu deosebita stima o mama disperata:(