avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate margineana912

Activitate margineana912

Răspuns la discuția inchidere firma suspendata
Am si eu o firma pe care doresc sa o inchid, a fost suspendata timp de 3 ani, atat la AFP cat si la ORC. In 9 febr. au expirat cei 3 ani. Firma nu a prea avut activitate, am sold doar la conturile : 1012 = 200 lei; 106 = 40 lei; 117 = 96.01; 455 = 1163.99 si mai am in contul 473 = 1500. Suma din contul 473 este o suma rezultata in urma unei spargeri a magazinului, si acela a fost prejudiciul cauzat de hoti, suma pe care nu am putut sa o recuperez.
Ajutatima si pe mine, cum sa procedez sa inchid firma.
Care sunt pasi de urmat. Adresa mea de mail este marginean_angela69@yahoo.com

Multumesc mult
Angela
O societate de constructii a luat o lucrare de la o firma, dar nu a prestat ea lucrarea respectiva ci la randul ei a dat-o spre a fi efectuata de o alta societate de constructii.
Dupa terminarea lucrarii, (construirea unei cladiri si tencuirea acesteia) cladirii in cauza ia cazut tavanul.
Intrebarea mea este cine are raspunderea de a efectua reparatiile necesare pentru aducerea lucrarii in starea initiala (asa cum a fost predata) si cine trebuie sa suporte costurile efectuarii lucrari respective?
Multumesc anticipat.

Angela
PS: rog a primi raspunsul pe adresa: marginean_angela69@yahoo.com sau pe adresa: ela_ralu2006@yahoo.com