Buna seara...As dori sa va intreb si eu ceva in legatura cu acest program...Am citit ca bancile accepta si coplatitori.Dar ce se intampla cu acestia cand "proprietarul" nu-si achita datoriile catre banca??
deja contine 12 luni:sept 2008-sept 2009......iar pt oct nu e trecut nimic....avand in vedere ca , cartea de munca mi s-a inchis la 12 oct. la somaj mi s-a sp k mai intai treb. platita contributia :(
Buna ziua...as dori sa ma lamuriti intr-o situatie:am muncit la o firma cu carte de munca din data de 11.09.2008 pana in 12.10.2009 cand mi-au bagat somaj.Am facut rost de toate actele si am mers la somaj in data de 29.10.2009.Acolo mi-au spus ca nu a fost platita contributia pentru luna octombrie si ca nu imi accepta dosarul pana nu se remediaza problema.Acum,din cate stiu eu plata contributiei se face in data de 25 a lunii urmatoare,adica 25.11.2009.Dar,pana atunci imi pierd dreptul la somaj,trecand cele 30 zile impuse.Intrebarea mea este:se poate face plata inainte de acest termen si numai pentru un singur salariat??Apoi,am vorbit cu patronul si mi-a spus ca el a platit contributiile,cu toate ca pe adeverinta pe care mi-a dat-o nu apare ca fiind platita(pentru luna a 10 nu este trecut nimic).Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie???