Daca ma scoate pocurorul de sub acuzarea penala cat timp imi suspenda permisul de conducere?de cand se pune suspendarea de cand mi-a luat permisul sau de cand primisc acasa solutia?Trebe sa dau redobandire?Multumesc anticipat
As mai vrea sa va mai intreb niste chestii cu care sunt in neclar.Mie cand mi-a luat permisul mi-a dat numai o davada fara drept de circulatie si dupa vreo saptamana am semnat un proces verbal da nu mi-a dat nici o copie a procesului si nu mi-a dat nici o amenda.Oare as putea sa contestez procesul verbal?Pe timpul procesului pot sa imi scot permisul de conducere?Cum trebuie sa procedez?va rog din suflet sa imi raspundeti
Pe timpul procesului pot sa imi scot permisul?Eu pana acuma nu am mai avut antecedente penale o sa imi dea cu suspendare?nu o sa imi deie inchisoare?Multumesc anticipat
Pai eu am condus in jurul orei 23 cand am bagat masina in sant si politistul a aparut in jurul orei 2 noaptea.Politistul a intrebat ca a cui e masina eu am raspuns ca e a mea si atunci a spus ca sa ii prezint actele si cand i leam prezentat a spus ca sunt beat si ma urcat la el in masina si ma dus la politie unde mi-a dat echilotestul.Dupa care ma dus la probele de sange unde mi-a luat 2 probe la interval de o ora.Dupa care ma chemat la audieri unde am dus 3 martori.Va rog sa imi spuneti la ce ma pot astepta.
pai am baut laga masina deoarece eram la padure de 1 mai si acolo era un drum comunal eu cand am bagat masinain sant am vrut sa imi mut masina de pe drum sa o duc pe iarba deoarece era un drum foarte ingust si mam gandit sa nu ma loveasca careva.La audieri mi-am dus 3 martori care au dat declaratie si au sustinut ce am spus eu.politistu a spus ca saptamana viitoare o sa fiu chemat la procuror.Oare o sa ma trimita in istanta?Pe timpul procesului imi da permisul inapoi sau imi da ceva dovada pana se termina procesul?
Buna ziua as avea si eu o intrebare.In data de 1 mai 2009 am fost la iarba vrede cu prietenii si cam pe la ora 23 am condus masina mea personala si fiind drum ne ilumina(drum comunal) am intrat cu roata din spate in sant.Am lasat masina in sant pana a doua zii si mam pus la baut cu prietenii mei.In jurul orei 2 am venit ajutorul sefului de post si am intrebat ca a cui ii este masina"eu am raspuns ca este a mea" mia cerut actele masini si permisul "i leam dat"si ma intrebat ca daca am consumat bauturi alcoolice si iam spus ca da dar nu cand am condus masina.El ma pus sa suflu in echilotest si am avut 0.51 dupa care ma dus la probe biologice si am avut 1.15 si 1.05 dupa care mi-am facut o recalculare a alcoolemie si mi-a iesit 1.45.Mie in data de 1 mai la ora 00 miau expirat numerele rosii si oraganul de politie mia bagat si numerele rosii pe gat ca a zis ca au expirat si ca eu am umblat cu numere expirate.Oare as avea vreo sansa sa nu imi anuleze permisul de conducere din moment ce nu am fost prins la volan???va rog din suflet sa imi raspundeti :((:((:((:((