avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate sibila

Activitate sibila

sediul inm e pe langa universitate?
pe google maps imi arata ca e langa palatul regal, dar cred ca e o greseala, pt ca bd. regina elisabeta nu e acolo
ma poate ajuta cineva?
pai optiunile imi sunt clare, dar nu am fost la instante pt. ca nu stiu ce as putea vorbi pe la instante... chiar sunt curioasa daca cineva a fost si ce a vorbit

La locul de munca a trebuit sa anunt inca de cand mi-au cerut caracterizarea pentru dosarul de buna reputatie.
Am si facut interviuri pt. inlocuitor, dar uite cum ne tin in loc....
:)) ce de intrebari.
Eu personal sunt la servici acum (unde eram angajata si atunci cand am dat exam.), redactez un contract.
A, si stau cu telefonul langa mine, poate, poate totusi suna de la CSM.
Cu toate ca nu cred sa sune prea curand, am auzit ca nici macar cererile de pensionare nu s-au discutat si nu s-au trimis la presedinte, asa ca la ce sa ne asteptam noi care suntem mici daca nici magistratiolor nu le rezolva cererile.
Noi vrem sa intram, altii vor sa iasa, dar nu se misca nimic.
cei de la CSM ti-au zis ca putem depune cazier judiciar?
din 27 noe curge termenul- vezi ca scrie ca in 10 zile de la data afisarii rezultatelor finale.
mie mi-au zis ca la datele rezultate din evidenta operativa nu pot sa mi le dea, o sa imi dea o adresa cum ca nu pot elibera acele date persoanelor fizice. La fel e si la voi? Oare sa mai pun si un cazier judiciar?
engfull, nu te descuraja ca nu e imposibil, trebuie doar munca si perseverenta
eu am invatat cam 3 luni pt. cel din primavara, nu l-am luat apoi o pauza de vreo 3 luni, si apoi iar burta pe carte pana acum, si a fost ok, am reusit:)
Si da, am si lucrat intre timp... nu am invatat mai mult de 4-5 ore/zi- nici nu aveam cum sa asimilez daca stateam mai mult. Cand simti ca esti obosita, lasi cartea si gata.
Mult succes in continuare si felicitari celor care au resusit acum
julian, lucrezi cumva in cadrul politiei de cunosti atatea persoane care au dat exemenul?
eu de ex. abia daca cunosc 2 persoane...
a sunat cineva la ei sa intrebe? Oare daca i-am presa cu telefoane vor afisa mai repede?
gigi, la speta cu canabisul eu am dat rasounsul lor si am gandit asa:
nu a fost perchezitie, in primul rand- au avut un apel prin care se reclama deranjarea linistii publice iar in mom cand luau declaratiile, au vazut punga si pt. ca li s-a parut suspecta au ridicat-o. A fost infractiune flagranta, deci pv constituie actul de incepere a UP
sa extrapolam un pic, daca politistii vedeau un cadavru in mijlocul camerei si intocmeau acelasi PV, cum rationati?
In speta, termenul "perchezitie" l-au introdus doar in partea a doua unde da hotararea instantei care este nelegala, cred ca special ca sa induca in eroare.
Ideea este ca nu era perchezitie.
king_julian a scris:

Sa inteleg ca sunt numai 3 persoane care au obtinut note peste 7 ?

de unde ai scos-o pe asta?
de pe forumuri? sau stii cevadin alte surse?
eu am peste 7 si mai stiu de Kateri care are peste 7

e o saptamana de chin pt. noi acum, credeti-ma :(