avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate marcoseuroconstruct

Activitate marcoseuroconstruct

SRL
Buna ziua,

Am incheiat un contract de antepriza cu o firma de constructii no name pentru ridicarea unei case. Contractul prevede 4 termene pana la finalizare, penalitati, clauze penale, masuri de calitate in executie, etc. Constructorul a finalizat etapa 1, a luat un avans pentru materialele fazei 2 a adus o parte din acestea si cand a vazut ca faza 1 prezinta grave probleme de executie pentru care reparatiile erau costisitoare a dat bir cu fugitii si nu a mai continuat. L-am notificat ca in termen de 10 zile sa isi termine faza 2 si remedieri la faza 1, in caz contrar eu ca beneficiar le voi executa si voi solicita in instanta sumele de bani plus penalizari de intarziere conform contractului. Reprezentantul legal al firmei a semant de primire a notificarii dar nu s-a prezentat la lucrare. Ca atare pana in prezent s-a strans o suma destul de mare. Presupunand ca in urma chemarii la conciliere pe care intentionez sa o fac nu se prezinta sau nu are sau nu vrea sa imi dea banii si presupunand ca firma nu detine bunuri sau obiecte care sa acopere valoarea, sunt cumva sanse ca datoria sa se transfere direct asupra asociatilor ?

Multumesc,