avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate liviu 79

Activitate liviu 79

Răspuns la discuția Recuperare datorie
Va multumesc pt. sugestiile si sfaturile dumneavoastra !
Am lucrat 10 ani la o firma,timp in care m-am inteles destul de bine cu seful meu.Am fost ajutat de mai multe ori cu diverse sume de bani pe care ,bineinteles,le-am restituit, iar eu, la randul meu, cand am avut, de asemenea l-am ajutat pe dumnealui.
Problema a intervenit atunci cand a venit criza si afacerile nu au mai mers bine, bani de salarii nu au mai fost si eu a trebuit sa-mi gasesc de munca in alta parte.
Insa mai am de recuperat o suma destul de mare de bani de la fostul sef,bani dati cu titlu de imprumut acestuia, si pe care dumnealui refuza in momentul de fata sa mi-i restituie invocand ca nu mi-am facut treaba cum trebuia la munca in ultimile luni.
Mentionez inca o data ca nu-i vorba de drepturi salariale, ci de un imprumut(suma de bani provenind din vanzarea unui imobil pe care l-am detinut)
Singura dovada pe care o am in acest sens este faptul ca el personal a scris cu cateva luni inainte sa-mi dau demisia, pe agenda mea, suma pe care trebuia sa mi-o restituie si a pus data, insa fara a semna.
As dori sa stiu cam ce sanse am sa-mi recuperez banii in instanta si care ar fi pasii de urmat?
Va multumesc !