Am lucrat 10 ani la o firma,timp in care m-am inteles destul de bine cu seful meu.Am fost ajutat de mai multe ori cu diverse sume de bani pe care ,bineinteles,le-am restituit, iar eu, la randul meu, cand am avut, de asemenea l-am ajutat pe dumnealui.
Problema a intervenit atunci cand a venit criza si afacerile nu au mai mers bine, bani de salarii nu au mai fost si eu a trebuit sa-mi gasesc de munca in alta parte.
Insa mai am de recuperat o suma destul de mare de bani de la fostul sef,bani dati cu titlu de imprumut acestuia, si pe care dumnealui refuza in momentul de fata sa mi-i restituie invocand ca nu mi-am facut treaba cum trebuia la munca in ultimile luni.
Mentionez inca o data ca nu-i vorba de drepturi salariale, ci de un imprumut(suma de bani provenind din vanzarea unui imobil pe care l-am detinut)
Singura dovada pe care o am in acest sens este faptul ca el personal a scris cu cateva luni inainte sa-mi dau demisia, pe agenda mea, suma pe care trebuia sa mi-o restituie si a pus data, insa fara a semna.
As dori sa stiu cam ce sanse am sa-mi recuperez banii in instanta si care ar fi pasii de urmat?
Va multumesc !
Daca nici la instanta nu mai puteti apela pentru a vi se va face dreptate, atunci unde sa mai megeti?
Trebuie sa tratati cu maximum de seriozitate acest caz.Puteti obtine in situatia in care apelati la justitie mai mult decat credeti.Important este sa reusiti sa gestionati foarte bine minimum de probe pe care le aveti.Pentru asta credem ca cel mai bine ar fi sa apelati la un avocat care sa va indrume pasii.
Din punctul nostru de vedere, o plangere la Politie pentru savarsirea infractiunii de Abuz de incredere, ar pune presiune pe debitorul dumneavoastra, fapt care indirect ar putea duce la o recunoastere si o plata a datoriei inainte de a ajunge in fata instantei.
Daca este o suma mai mare, intr-adevar merita sa incercati sa apelati la justitie!
Consultati cu incredere un avocat bun care sa va reprezinte interesele cu profesionalism!
Va dorim mult succes in tot ceea ce veti intreprinde!
Va multumesc pt. sugestiile si sfaturile dumneavoastra !
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recuperare imprumut
olgast
Am imprumutat cu bunacredinta si fara conditii speciale citeva persoane nevoiase. Sumele cerute au crescut enorm. Acum nu mi se inapoiaza banii nici macar in ... (vezi toată discuția)