multumesc mult, am facut cererea de reincepere a activitatii, acum astept sa se aprobe, dar vreau sa stiu exact cat trebuie sa lucrez inainte sa pot sa intru in prenatal
cam asa ceva.....in cartea de munca este suspendata activitatea pentru crestere copil, dar din cate stiu eu nu aveau voie sa faca asta atata timp cat nu beneficiez de indemnizatie, probabil ca au vrut sa-mi pastreze locul asigurat, nu stiu nici eu cum justifica ei asta
nu am precizat un lucru, eu in acesti 2 ani am tinut contab. la o firma, pt ca nu ma descurcam cu banii, CM este inregistrat, e in regula, doar ca nu este trecut in cartea de munca, pt ca ar fi un cumul de functii TEORETIC, deci de indemnizatie o sa beneficiez, asa ca nu vad de ce nu vor ei sa ma primeasca inapoi la munca sau sa-mi acorde macar dreptul la prenatal + postnatal
am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste reinceperea activitatii, deoarece nu am beneficiat de indemnizatie de crestere copil pt ca nu aveam ultimele 12 luni lucrate (chiar daca teoretic aveam mai mult de 12 luni inainte sa nasc, lucrate, contractul a fost semnat ulterior inceperii activitatii cu 2 luni, si ghinion nu m-am incadrat, iar ei nu au facut nimic in sensul asta) dar totusi ei mi-au suspendat CM cu CIC, acum este pe drum al 2-lea bebe si am vrut sa ma intorc la munca dar au spus ca nu mai are sens sa lucrez doar pana in ian. pt ca oricum nu voi primi indemnizatie, iar daca nu ma intorc pana in dec cand se fac 2 ani si vreau sa-mi bag direct prenatalul au spus ca nu il pot primi pt ca nu am beneficiat de indemnizatie, bineinteles :(. Ce pot sa fac eu acum???? sa-i reclam la itm pt ca am semnat CM cu 2 luni intarziere si pt asta nu am luat 2 ani indemnizatia, sau cum sa rezolv problema?????