avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate floridobran

Activitate floridobran

Răspuns la discuția Restante fost proprietar
Doresc un raspuns conform legii in vigoare.
Răspuns la discuția Restante fost proprietar
Cu o situatie similara ma confrunt in cadrul asociatiei noastre.
Am eliberat o adeverinta necesara pentru vanzarea unui imobil.
La data eliberarii, fostul proprietar nu figura in evidentele noastre cu datorii, avand si un fond de rulment incasat ce acoperea suma cotelor de intretinere pentru luna urmatoare.
La inceputul acestui an, am efectuat regularizarea consumului de apa calda si apa rece si am constat un consum nedeclarat.Era absolut normal ca acest consum sa-l imput imobilului respectiv.
La momentul citirii apometrelor a fost prezent noul proprietar, a luat la cunostinta si semnat aceasta diferenta.
Conform legii proprietarii- locatarii sunt obligati sa declare consumul individual lunar real pentru calcularea cotelor de intretinere.
Considerati ca asociatia de proprietari este raspunzatoare pentru aceasta situatie creata intre fostul proprietar si actualul proprietar?
Astept parerile dvs.
Multumesc!
Da, la Radet.
Va multumesc pentru sugestie.
Buna ziua,
Reprezint o asociatie de proprietari si in urma cu 6 luni am facut o esalonare de plata dar n-am putut s-o respect deoarece restantierii nu si-au respectat termenul de plata.
As dori sa ma ajutati cu un model de memoriu pentru a-l depune in vederea obtinerii unei reesalonari de plata.
Va