MayeMaye a scris:
Daniel M. a scris:
Îmi cer scuze, o întrebare puţin off topic: dosarul de înscriere la concurs INM ni se restituie? E cineva care a fost să-l ridice?
Nu de alta, dar am acolo adeverinţa originală priv licenţa, şi pe de altă parte mă gândesc că cele două fişe de cazier sunt valabile şi pt exam din ianuarie 2011.
Mulţumesc, aştept răspuns!
Mai Daniel, scuze ptr apelativul mai, nu mai lasa acte in original nicaieri. Ce naiba, nu ti-a spus nimeni? Legalizeaza daca vrei, dar nu in original.Daca ti se pierde adeverinta? Ce faci?
In jobul meu, am contact cu o multime de oameni, cu acte , etc. Cand ii vad ca o floricica lasand acte in original, cu nonsalanta, '' lasati, nu e problema''...mor si inviez....
Sa nu mai lasi acte in original, ti-o zic prieteneste, o sa regreti cand o sa ti se piarda vreun act.
O seara buna.
Ai dreptate, şi ştiu şi eu că nu se lasă acte în original, dar nu vream să mai dau vreo 50 lei pe legalizare X-(
Oricum, sper că il pot ridica de la tribunal de unde l-am depus, şi nu trebuie să merg tocmai până la INM, mi s-ar părea prea de tot.