Va multumesc din suflet pt sfaturile date!!
Ca sa raspund punctual la ce mi-ati scris - nu imobilul in sine /sau c/v pe care as putea-o obtine ma framanta cel mai mult, ci custodia copilului.
De locuit as putea locui cu parintii mei care au mai mult decat suficient spatiu unde sa ne gazduiasca in conditi ff bune.
Eu am lucrat pana aproape d a da nastere copilului, si deja am demarat sa imi depun dosarul pt concediu de ingrijire copil, deci as avea si cu c sa-l intretin pt urmatorii 2 ani(suma este 2500 ron), p cand tatal nu are nici un contract d munca incheiat in acest moment si nici nu se prefigureaza ceva deoarece lucreaza fara carte de munca d ceva vreme si ma gandesc si asta conteaza ff mult in momentul luarii deciziei acordarii custodiei unuia dintre noi.
Legat de casa - singurul document care ma implica p mine in construirea ei - este contractul de credit... - dupa obtinerea banilor d la banca la interval de 1-2 zile a cumparat materialele necesare inceperii constructiei...#-o
Acum poate intrebarea poate parea stupida, dar pt toate astea trebuie sa-mi angajez un avocat sau ma pot reprezenta in fata instante?
De asemenea cat timp ar dura toate aceste probleme sa fie judecate/sa se primeasca un verdict?
Problema e ca noi nu suntem casatoriti..
Si legat de certifictul medico-legal, acela trebuie incheiat imediat dupa lovire - acum vanataile s-au dus si nu-i mai vad sensul..
Buna ziua,
Am nevoie de consultanta in privinta modului cum ar trebui sa actionez astfel incat baietelul meu sa aiba cel mai putin de pierdut.
Povestea sta in felul urmator: eu si tatal lui nu suntem casatoriti, desi locuim de 6 ani impreuna - am construit o casa(pe banii mei si pe munca si terenul lui), am luat diverse lucruri pentru casa impreuna. ideea e ca ne-am concentrtat pe dezvoltarea pe plan material, insa am pierdut clar totul pe plan emotional, deoarece treptat ne-am racit unul de celelalt, el incepand sa aiba un comportament tot mai urat fata de mine: tipete, injuraturi groaznice, si binenteles ca s-a ajjuns si la snopeli in bataie...
Am ajuns la capatul puterii cu aceasta poveste - vreau sa ne despartim, numai ca el ameninta ca ma va lasa fara nimic, si cel mai important - fara baiat, doar pt faptul ca l-a recunoscut ca fiind al lui.
Ce sa fac/ de unde sa incep/ va rog astept un raspuns cat mai prompt!!