avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate Vali1947

Activitate Vali1947

Buna seara, va multumesc pentru raspunsul ironic pentru care l-ati dat, aveti copii?Credeti ca nu am incercat? Credeti ca mi-e usor? Eu v-am intrebat doar si nu v-am obligat sa-mi raspundeti, am crezut ca pot afla de la dumneavoastra efectiv daca acesta constructie este sau nu legala si nimic altceva, daca in tara aceasta sint oameni care mai respecta legea si nu se feresc de nimic pentru a face acest lucru. Acum am inteles, totul este posibil in aceasta tara, legea se face dupa bunul plac al fiecaruia, va multumesc foarte mult.
Buna dimineata, va multumesc pentru ajutor si scuzati-mi insistenta, dar trebuie sa lamuresc aceasta problema odatata pentru totdeauna, pentru ca ce nu am spus (mi-a fost rusine) este ca primarul ales al satului este si baiatul meu, iar pamintul pe care a construit garajul a fost al parintilor mei si eu i-am facut actul de vinzare-cumparare, deci existenta ferestrei catre el explica multe pentru ca acolo a locuit.Oare trebuia un act aditional in care sa se specifice ca este deacord cu acea fereastra, sau a fost suficient ca a aprobat acel act de cumparare teren cu ceeace implica el?Am formulat si o sesizare catre ISU si asteptam de la judecatorie cele 15 zile pentru justificari, dupa care voi inainta recurs.Nu exista o alta alternativa legala pentru a rezolva problema acelei ferestre? un gard, un paravan, o hotarire judecatoreasca? decit sa-ti faci singur dreptate? pentru ca acest garaj a fost ridicat in numai 5 zile( autorizatia de constructie a fost eliberata dupa ce s-a facut plingerea la tribunal), deaceea cred a intervenit puterea, banul si nu dreptatea.Va multumesc inca odata pentru ajutor.
Casa este construita din 1975. Vecinul a construit un garaj auto anul acesta la 12 cm de peretele casei mele, astupandu-mi in totalitate fereastra unei camere. Am intentat proces, dar am pierdut zicem noi pe motive politice pentru ca acest vecin este tocmai primarul satului. Mentionez ca am reusit sa obtin o cercetare locala, dar contrar asteptarilor d-l judecator care initial a fost uimit de asemenea constructie, si-a schimbat ulterior decizia ca fiind neintemeiata. Este legala o astfel de constructie in care se tine un autoturism, motorina, benzina ce reprezinta un pericol de incendiu mare linga o locuinta?Oare pe autorizatia de constructie a garajului nu trebuiau niste parafe legale ce ingradeau acest lucru ? s-au a fost suficient ca este primul edil al satului si asta ii confera orice drept !