da, ar fi dragut sa l vad intorcandu se spasit. nu l mai vreau.il iubesc dar m a ranit mult.tot ce vreau acum e sa sufere.cand ne am luat acum 5 ani ( de 2 ani cu acte) nu avea nimic nici casa nici masina nici macar haine pe el. se imbraca de la fratele lui. acum are de toate. nu a munci pt nimic, a primit totul de la mama lui care a dat de o mica avere. nu vreau sa ramana cu totul pentru ca 5 ani am muncit si eu sa avem ceea ce avem acum.
nu se mai poate rezola nimic. lipseste noptile nu aduce bani in casa ma jigneste ma umileste in fata altor persoane viata sexuala lipsa de luni de zile. ce mai pot rezolva. nu este usor sa fiu sclav in casnicie. lipsa de respect si indiferenta sunt motivele care ma determina sa plec din viata lui.
Buna ziua. Sunt casatorita de 2 ani si de la un timp sotul meu nu si mai respecta amgajamentul luat. Locuim intr o casa construita in timpul casniciei cu bani de la mama lui. Doresc sa aflu daca in cazul in care divortam voi avea dreptul la o parte din aceea casa. Avem si o masina cumparata in aceleasi conditii. Va multumesc!