avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate CT12VVV

Activitate CT12VVV

revin dupa o lunga perioada si va spun ca in dosar am optat pentru despagubiri in echivalent .... insa bineinteles ca in Constanta NU mai sunt terenuri ... in atare situatie m-am hotarat sa actionez in judecata Primaria .... acum intrebarea mea este : daca solicit teren in continuare si ei sustin ca nu au teren ce se intampla ? si o alta intrebare : daca optez pentru despagubiri cu echivalent in bani banuiesc ca ma vor directiona catre ANRP ... cat timp dureaza pana se obtin acele sume de la ANRP ? si nu as dori sa mi se dea actiuni la fondul proprietatea .... suma evaluata este la 2 miliarde 300 milioane lei vechi , evaluare facuta in anul 2001 ...
Buna ziua in primul rand ! Sunt posesorul unui dosar de retrocedare pe legea 10, mai precis o casa demolata a bunicilor , plus terenul aferent imobilului de aprox 300mp in centrul constantei ! dosarul se afla in birourile primariei si de aproximativ 9 ani de zile este plimbat dintr-un birou in altul fara a se rezolva nimic ! Precizez faptul ca dosarul este complet cu actele de proprietate ale imobilului in original , notificarea facuta , totul evaluat , fapt confirmat de catre primarie ca dosarul este absolut complet ! In urma numeroaselor adrese facute catre primarie mi s-a confirmat ultima data ca terenul va fi inaintat directiei patrimoniu si ulterior i se vor face masuratorile cadastrale , o noua evaluare, dupa care va fi trimis comisiei constituite in baza legii 10 , dosarul urmand a fi analizat si solutionat printr-o decizie motivata asupra cererii mele si anume teren in echivalent intrucat imobilul si terenul nu mai pot fi restituite in natura ! Problema este ca primaria afiseaza tot timpul ca nu are absolut nici un teren in patrimoniul ei fapt pentru care nu pot fi despagubit ! In masura in care aveti timp la dispozitie astept un raspuns la intrebarea : care sunt sansele de a obtine retrocedarea in instanta si care ar fi durata pana la obtinerea terenului cerut in echivalent !? Va multumesc !