avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate alyna1985

Activitate alyna1985

Buna seara. Doresc sa divortez de sotul meu dupa ce am aflat ca are o alta relatie de jumătate de an. El nu doreste sa divortam la notar si vrea ca eu si copiii sa ramanem in casa (care este proprietatea socrilor) si dupa divort si sa vina si el o data la doua luni si sa stea cu noi cate aproximativ o luna, el lucrând în străinătate cu contract de munca. Eu vreau ca dupa divort sa ma mut cu copiii in casa parintilor mei. De asemenea nu vrea sa plateasca pensia alimentara 1/3 din salariu, ci o suma cat mai mica, aleasa de el. Iar daca eu nu sunt de acord cu aceste dorinte ale lui, ameninta ca vom ajunge la tribunal și ca imi va lua copiii. Eu nu am mai lucrat dupa nasterea celui de-al doilea copil, stabilind de comun acord sa raman acasa sa ma ocup de copii, insa de la 01 feb 2025 am contract de munca. Ce sanse ar avea sa imi ia copiii și sa ne oblige sa ramanem in casa? Copiii au 7 si 14 ani si nu au o relatie prea buna cu el, uneori nu se intereseaza de ei nici cate doua luni cand este plecat la munca.
Buna seara,
Ma confrunt cu o situatie deosebita la munca si nu stiu cum sa procedez. Lucrez la o banca pe o pozitie de ofiter bancar. Am fost anuntata de directorul sucursalei ca va trebui sa ma mute in casierie, pe motiv ca nu sunt suficienti oameni. se poate face acest lucru, practic o retrogradare, cu toate ca nu am nicio sanctionare, ba chiar la evaluari am luat un calificativ bun. Va rog sa ma ajutati. Eu nu am semnat nimic in legatura cu retrogradarea.