avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate vasileac

Activitate vasileac

In conditiile in care ne-am mutat de la apartament in ianuarie 2010 la o alta resedinta, mai suntem obligati sa mai platim ceva la intretinere ( cota indiviza sau cheltuieli comune in bloc, plata salariului administratorei si a femeii de serviciu , serviciu de deszapezire etc)? Mentionez ca mai trecem ocazional pe la apartament, fara insa de a ramane acolo peste noapte (cam de 8 ori pe luna maxim). De asemenea trebuie precizat ca avem instalate repartitoare de caldura si contor de gaze si apometre). Va multumesc!
Răspuns la discuția limita dintre proprietati
Sper sa rezolvam problema inainte de a junge in instanta .
Răspuns la discuția limita dintre proprietati
Va multumesc pentru sfaturi .Problema e ca nu am cu cine sa discut intrucat acest vecin refuza sa recunoasca acele jaloane fixate de cei care au facut cadastrul. Se poate spune ca l-am abordat pe acest subiect acum cateva zile spunandu-i ca chiar daca a ridicat el gardul aceasta nu-l face proprietar pe suprafata construita daca ea imi apartine. A tinut-o pe a lui si a plecat refuzand orice alta discutie.
Am o prolema cu unul din vecini. Acesta a vrut sa faca gard de delimitare intre proprietati, am fost de acord sa toarne fundatia, asa cun cred ca e normal, 10 cm la el si 10 cm la mine. Totul bine si frumos numai ca neavand bani sa contribui la gard la acel moment vecinul a construit si restul gardului tot la mine sustinand ca este proprietatea lui. Cadastrul si jaloanele puse de cei ce au facut cadastrul imi dau dreptate . NU E VORBA DE 10-15 CM CI DE ATITUDINE. Ce pot face in acest caz ?