In conditiile in care ne-am mutat de la apartament in ianuarie 2010 la o alta resedinta, mai suntem obligati sa mai platim ceva la intretinere ( cota indiviza sau cheltuieli comune in bloc, plata salariului administratorei si a femeii de serviciu , serviciu de deszapezire etc)? Mentionez ca mai trecem ocazional pe la apartament, fara insa de a ramane acolo peste noapte (cam de 8 ori pe luna maxim). De asemenea trebuie precizat ca avem instalate repartitoare de caldura si contor de gaze si apometre). Va multumesc!
Va multumesc pentru sfaturi .Problema e ca nu am cu cine sa discut intrucat acest vecin refuza sa recunoasca acele jaloane fixate de cei care au facut cadastrul. Se poate spune ca l-am abordat pe acest subiect acum cateva zile spunandu-i ca chiar daca a ridicat el gardul aceasta nu-l face proprietar pe suprafata construita daca ea imi apartine. A tinut-o pe a lui si a plecat refuzand orice alta discutie.
Am o prolema cu unul din vecini. Acesta a vrut sa faca gard de delimitare intre proprietati, am fost de acord sa toarne fundatia, asa cun cred ca e normal, 10 cm la el si 10 cm la mine. Totul bine si frumos numai ca neavand bani sa contribui la gard la acel moment vecinul a construit si restul gardului tot la mine sustinand ca este proprietatea lui. Cadastrul si jaloanele puse de cei ce au facut cadastrul imi dau dreptate . NU E VORBA DE 10-15 CM CI DE ATITUDINE. Ce pot face in acest caz ?