m-am confruntat si eu cu aceeasi problema, am apelat la asigurator, care mi-a cerut o declaratie a unui martor, vecin din bloc, si a trebuit sa fac o solicitare in scris la asociatia de proprietari. Cei de la sociatie au venit si la mine si la vecini, au constatat de unde e problema si au fost obligati sa-mi dea o adresa cu ce au constatat, adresa pe care am dus=o la asigurator. Acesta a venit la fata locului a facut fotografii, s-a intocmit dosar si in 2 luni(cam mult e drept) am primit banii de reparatii.
buna ziua, am si eu cateva probleme legata de mansardarea unui tronson a unui bloc cu 4 etaje. Vreau sa stiu daca existand o autorizatie de construire a unei sarpante de acu 9 ani, e valabila si pentru ridicarea in locul ei a unei mansarde, fara nici o aprobare a vecinilor din scara si fara sa faca nici o inbunatatire a scarii. In plus a taiat calorilerele de la etajul 4(ea e vecina care-si ridica mansarda deasupra) si se racordeaza la caldura de la ea, adica din teava comuna. Avem vreao lege, hotarare de guver care sa o poata impiedica sa faca asta?