avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate b.cozos

Activitate b.cozos

Răspuns la discuția Procedura Reorganizare juridica
Va multumesc pentru raspunsul prompt si am rugamintea sa imi transmiteti datele de contact printr-un mesaj privat.

Va multumesc.
In primul rand va multumesc pentru raspunsurile date. As mai avea trei intrebari insa planul de reorganizare poate sa fie ceva generic sau trebuie sa fie punctual si sustinut de niste contracte? Se poate preciza in acest plan ca voi implica si venituri din alte surse proprii eu fiind si unic asociat (adica salariu)?Daca da trebuie sa specifica o suma lunara sau o suma anuala? Cine poate fi administratorul judiciar?
Va multumesc
Din pacate da.
Buna ziua,
In urma cu aproape un an un client rau platnic m-a adus intr-o imposibilitate de a continua platile la finante. Pe parcursul acestui an am incercat sa rezolv aceasta problema pe parte amiabila (fara succes) iar apoi mai tarziu in instanta. Deoarce taxa de timbru pentru proces este destul de mare si in acest moment nu dispun de aceasta suma am hotarat sa introducem procedura de reorganizare juridica. V-as ruga sa imi transmiteti care sunt exact pasii care trebuie urmatii pentru aceasta procedura. Pe acest forum am gasit model pentru plan de reorganizare si cererea de intrare in insolventa, insa nu stiu exact care sunt toate documentele necesare si cand trebuie depuse. Deasemenea va rog sa imi spuneti care va fi rolul meu ca si administrator dupa intrarea in reorganizarea.
Va multumesc