annaxyz a scris:
dclaratia aceea pe propria raspundere privind domiciliul avut in ultimii 3 ani trebuie sa imbrace o anumita forma? e ceva standard sau nu are importanta cum o formulam?...multumesc si ...felicitari tuturor, admisi sau respinsi, cred ca toti meritam sa fim respectati si apreciati pt efortul depus si totodata sa nu transformam acest forum, care ne-a fost atat de util pana in acest moment, intr-un taram de razboi...va felicit pe toti!
Buna! Asta ma intrebam si eu dar cred ca: subsemnatul... datele de identificare, declar ca...data si semnatura, scrisa de mana ta e suficient... sper.
Nu am scris in ultimele zile ca s-a ajuns la ceva ce, sincer cu parere de rau, m-a scarbit. Va rog nu transformati munca voastra, a noastra a tuturor intr-o bataie de joc. Eu sunt una dintre cei care a ramas in primii 50 de la inceput pana la final, acest lucru s-a datorat faptului ca stiam ca trebuie sa lupt pentru ce vreau si ca lupt cu mine nu cu ceilalti. Anul trecut am fost printre primii sub linie dar nu m-am lansat in nici un atac sau discutie alta decat cea interioara in care m-am intarit sa lupt si anul acesta, chiar daca era al 4-lea, pentru ca atat imi doresc in plan profesional. Nu va transformati si nu judecati pentru ca nu aveti acest drept. Eu cand am iesit de la interviu nu m-am gandit la ce nota o sa iau, nu era treaba mea sa imi dau o nota, ci am fost fericita ca am reusit sa dovedesc stapanire de sine si transmisesem mesajul meu comisiei, dorinta mea de a deveni magistrat. Si sa nu uitati ca acest concurs are 3 probe.
Va doresc mult succes si sper sa reusim sa inchidem acest topic asa cum se cuvine ca niste viitori magistrati, unii anul acesta altii in viitor, pentru ca singurul scop al acestui topic era/este sa avem un loc in care sa ne putem intalni pentru a vorbi/ dezbate teme juridice in incercarea de a deveni magistrati.
Numai bine!