avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Un pic prematur dar pana la urma timpul zboara. Si eu voi participa in 2014 la examen. La civil si procedura civila este clara situatia. Sunt curios cu penalul cum va fi. Personal sper.sa se treaca pe nou cu totul mai repede.
ce autori propuneti ??
Penal: Udroiu, Mitrache, Cioclei
Procedura penala: Udroiu, Crisu
Procedura civila: Tabarca (pt moment)
Civil: Boroi, Stoica, Barsan, L.Pop (sub beneficiu de inventar), Dinca
Am dubii cu privire la noile coduri (penal&procedura penala). Personal recomand sa se studieze dupa vechile coduri urmand ca din momentul in care se va afisa tematica sa ne insusim doar acele mici institutii care se vor da dupa noile coduri.
o intrebare am si eu..sau recomandare de la cei care au mai sustinut acest examen: cum v-ati impartit timpul/materiile ?? cam cate ore pe zi invatati? ( aici ma refer in special la cei care lucreaza) ..
cred ca este ff important acest aspect..
multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)