avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen barou

Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1." INSTITUTII DE DREPT CIVIL IN REGLEMENTAREA NOULUI COD CIVIL-AUTOR* GABRIEL BOROI,LIVIU STANCIULESCU EDITURA HAMANGIU
2. DREPT PROCESUAL CIVIL CURS SELECTIV TESTE GRILA EDITIA A5A -AUTOR*VIOREL MIHAI,GABRIEL BOROI,TRAIAN CORNELIU BRICIU
EDITURA C.H.BECK
3. PROCEDURA PENALA.PARTEA GENERALA.PARTEA SPECIALA.EXAMENE-AUTOR*MIHAI UDROIU EDITURA C.H.BECK
4.DREPT PENAL PARTEA SPECIALA-AUTOR*TUDOREL TOADER EDITUTA HAMANGIU
5.ORGANIZAREA SI EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT .SINTEZE PENTRU PREGATIREA EXAMENULUI DE ADMITERE SI DEFINITIVARE IN PROFESIA DE AVOCAT-AUTOR* EDUARD DRAGOMIR SI ROXANA PALITA .EDITIA A 2A REVIZUITA SI ADAUGITA CONFORM LEGII NR 270/2010 EDITURA NOMINA LEX. Va multumesc din suflet !
Nu ai inclus in enumerarea ta Codurile.
Pe ele trebuie sa le stii cel mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 marinescum marinescum Va rog frumos poate sa imi spuna cineva bibliografia la toate cele 4 materii ce se vor da la examen? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Examen barou 2012 Andreea Necula Andreea Necula Buna!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pentru examenul de admitere in profesia de avocat stagiar,??intentionez sa dau in anul 2012si vreau sa ... (vezi toată discuția)