avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate marcela pop

Activitate marcela pop

Buna seara. As dori o informatie din partea voastra referitor la urmatoarea tema. Tatal meu se afla in posesia Titlului de proprietar al unui teren de 2,5 ha ,care la primit cu foarte multi ani in urma din partea statului roman, fiind el si fratele sau orfani de razboi. Cu citiva ani in urma moare fratele sau si lasa in urma sotia si 2 copii. In Titlul de proprietate este trecut tatal meu si sotia fratelui sau decedat. Acum intrebarea mea este : cum se imparte acest teren intre cei 2 numiti,in mod legal. Cu respect si multumiri anticipate.
Discuție mostenire
Buna seara, scuzati-mi ipocrizia, dar fiind plecata demult din Romania asi avea o intrebare si bineinteles astept un raspuns legal si juridic.
Tatal meu acum la virsta de 70 de ani este mostenitorul unui teren intravilan. Eu sint singura la parinti si mama mea a murit acum 8 ani.Unicul frate al tatalui meu a murit si el acum citiva ani si a lasat in urma sotia si 2 copii. Intrebarea mea este in ce mod legal se imparte acum intre urmasi acest 2,5 ha de teren? Multumesc anticipat.