avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana007

Activitate Roxana007

Răspuns la discuția alegere cod CPV
Eu am luat codurile CPV din SEAP parca sau de site ANRMAP. Sunt coduri CPV 2008 iar in cadrul institutiei in care lucrez astea se aplica.
Ideea e ca in decizia de constituire a comisiei de evaluare sunt trecute clar atributiile secretarului si anume:
- raspunde de pastrarea documentelor, asigura accesul tuturor membrilor la acestea, tine evidenta documentelor si asigura redactarea in timp util a actelor aferente activitatilor comisiei.
Si se respecta clar aceste responsabilitati, nu isi exprima opinia si nici nu se uita pe documente sa vada daca sunt corecte sau nu.
De aceea intreb. Pt practic cum poate fi el tras la raspundere pentru vreun viciu de procedura dc astea ii sunt atributiile? Nu poate fi acuzat ca si le depaseste dc i-au fost aduse la cunostinta prin ac decizie?
As dori sa stiu care este baza legala in care sunt mentionate atributiile secretarului in comisiile de evaluare in cazul achizitiilor publice. Si pentru ce poate fi el tras la raspundere? Eu stiam ca el nu are drept de vot si nu poate fi considerat practic membru, dar nu stiu baza legala. Astept raspuns urgent.

Va multumesc