avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate despot

Activitate despot

Cum pot sa inregistrez acest garaj in CF?
Am mostenit un apartament intr-un imobil cu 3 apartamente, situat pe un teren, in proprietate comuna, indiviziune cu ceilalti 2 proprietari.
Pe acest teren am mostenit si un garaj din PFL, pentru care nu am documente.
Garajul a fost construit in 1969.
Mentionez ca succesiunea nu este finalizata. Pot solicita la notar inscrierea garajului in certificatul de mostenitor si in CF?

care indiviziune? daca testamentul nu a fost atacat, dupa 3 ani pot sau nu pot sa solicit titlul de mostenitor, in conformitate cu testamentul?
In 2007, am deschis succesiunea la notar, dupa decesul mamei. Suntem 2 frati iar mama m-a numit prin testament, legatar universal. Fratele meu s-a prezentat la notar dar a refuzat sa dezabtem succesiunea. Nu a intreprins nimic in acest timp, nu a atacat testamentul. Au trecut 3 ani. In acest moment eu folosesc apartamentul mostenit, platesc impozitele si taxele aferente. Ce demersuri trebuie sa fac in continuare pentru a obtine titlul de proprietate. se poate rezolva la notar sau numai prin instanta?
Răspuns la discuția termen atacare testament
Dupa 3 ani de la deschiderea succesiunii, un mostenitor legal (fiul decedatului) mai are sau nu dreptul sa atace testamentul (mostenitorul testamentar), solicitand rezerva succesorala?