multumesc pt.raspuns,o alta expertiza unde pot cere?la acelasi cabinet nu cred ca mi vor da mai multe,sint 3 medici acolo nu cred ca se vor sicana reciproc(pitesti-arges)si ce inseamna suma rezonabila?exista precedent pt. lipsire de organ,(splina).
da asa este vecinii au depus marturie sub anonimat,tipii sint tiristi,spun cei de la politie ca sint de negasit!cind ma pot constitui parte civila daca ei nu au fost pusi sub acuzare?nu inteleg de ce medicul legist mi a dat 24 zile ingrijiri,eu nici acum nefiind recuperat medical,din bataia suferita m am ales cu un cheag pe pleura plaminului si astept sa se reabsoarba,cedespagubiri pot cere,pe atentiile de la doctori nu am chitante,?
multumesc pt.raspuns,asa mi a spus si avocatul,ca tilharia nu se sustine,dar cum ramine cu violarea de domiciliu?probele recoltate arata clar ca bataia mi fost administrata in casa,holul apt. meu fiind plin de singele meu,agresorii in fuga lor lasind in casa o pereche de papuci si un pachet de tigari.de ce mi trebuie martori pt. a proba tilharia?
pe data de 3 sept,doi indivizi au batut la usa apt. unde locuiesc,eu am deschis,unul din ei m a lovit cu un levier in cap,iar dupa ce am cazut ei au patruns in holul apt.meu si au continuat sa ma bata cu picioarele si cu acel levier,de fata cu sotia si fetita mea de 9 ani care tipau ingrozite.la plecare au disparut cu suma de 2500euro.am fost transportat la spital si operat(splenectomie),de la lovituri am avut ruptura de splina. am medico legal cu lipsire de organ,punerea vietii in pericol si 24 zile de ingrijiri.inainte de accident am avut o altercatie cu fiul de 18 ani al unuia din agresori pe care l am palmuit ,acesta depunind plingere penala impotriva mea.au trecut doua luni si nu seintimpla nimic,agresorii sint liberi,nici nu au fost citati,martorii si au dat declaratiile sub anonimat,cu toate acestea nu stiu ce are de gind ofiterul care instrumenteazacazul,eu am angajat si un avocat pt a ma constitui parte civila,rog sfat!!imi mai trebuie zile de concediu eu nu sint restabilit in totalitate>