avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate alina23craiova

Activitate alina23craiova

drumul era drept,linie discontinua ,fara indicatoare sau semne care sa interzica depasirea,aveam aproximati 40/h
asa cum am precizat inca nu au sosit probele de laborator iar politia inca nu se pronunta asupra vinovatiei
sa zicem prin absurd ca m-ar scoate vinovata, faptul ca pers respectiva are 9 zile de ingrijire medicala ..unde se incadreaza?
am inteles din auzite ca nu ar avrea treaba cu penalul pentru ca nu are minim 10 zile, dar totusi politisti respectivi sustin ca este vatamare corporala din culpa si ca este caz penal
vreau sa stiu unde ma incadrez : penal sau va trebui sa rezolvam problemele in civil daca nu vom ajunge la o intelegere
totusi 5000 ron este o suma
pe 15 oct am lovit un batran cu masina,eram in depasire,dar batranul era pe partea carosabila!a avut doar o copca la cap in rest nimic,acum 3 zile a depus plangere...sustine ca isi va retrage plangerea doar daca ii dau 5000lei,analizele de lab nu au venit inca iar cazul nu e finalizat...as vrea sa stiu daca voi avea probleme ?va rog, un sfat,daca se poate!!!