avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate circiumaru luminita

Activitate circiumaru luminita

Răspuns la discuția permis retinut
victima nu s-a razgandit,oricum am 2 martori;unul din afara si unul din masina!pana acum o luna am tot intrebat si cei de la Buftea imi spuneau ca dosarul este inca la sectia de politie!am fost acolo si mi-au spus ca a fost trimis pe la sfarsitul lu martie!cand le-am spus celor de la Buftea ,au spus ca mai dureaza!cat ?nu se stie!
Discuție permis retinut
buna ziua!in februarie 2009 am avut un accident cu vatamare corporala!victima a tranversat printr-un loc nepermis si am dat peste ea!nu sa ales decat cu cateva lovituri!asta s-a intamplat intr-o sambata!politistii care au venit la fata locului mi-au retinut permisul de conducere pana la definitivarea dosarului cu drept de circulatie!victima a fost internata in spital,dupa care luni i-au dat drumul acasa!l-am luat de la spital si l-am dus la sectia de politie la care aveam dosarul cu accidentul!a dat declaratie precum ca a fost de vina,ca nu are pretentii la nimic,toate bune si frumoase l-am dus acasa!suntem in 4 noiembrie 2009,luni in care eu am alergat dupa dovezii!aveti idee cat va mai dura asta?
au trecut deja atatea luni si inca nu sa solutionat dosarul!
cat mai dureaza?