avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

buna ziua!in februarie 2009 am avut un accident cu vatamare corporala!victima a tranversat printr-un loc nepermis si am dat peste ea!nu sa ales decat cu cateva lovituri!asta s-a intamplat intr-o sambata!politistii care au venit la fata locului mi-au retinut permisul de conducere pana la definitivarea dosarului cu drept de circulatie!victima a fost internata in spital,dupa care luni i-au dat drumul acasa!l-am luat de la spital si l-am dus la sectia de politie la care aveam dosarul cu accidentul!a dat declaratie precum ca a fost de vina,ca nu are pretentii la nimic,toate bune si frumoase l-am dus acasa!suntem in 4 noiembrie 2009,luni in care eu am alergat dupa dovezii!aveti idee cat va mai dura asta?
au trecut deja atatea luni si inca nu sa solutionat dosarul!
cat mai dureaza?
Cel mai recent răspuns: circiumaru luminita , utilizator 12:49, 6 Noiembrie 2009
Din ceea ce sustineti victima accidentului rutier este in culpa.
Teoretic nu ar trebui sa aveti nici un fel de probleme. Finalizarea cercetarilor poate sa treneze din cele mai diverse motive.
In plus nu dvs trebuie sa "alergati dupa dovezi".
Puteti sa va adresati organelor de urmarire penala (parchet , politie) pentru a va informa despre stadiul dosarului dvs.
Mergeti si interesati-va de stadiul dosarului, vorbiti cu victima si intrebati daca si-a luat un certificat medico-legal, poate s-a razgandit si are pretentii...
victima nu s-a razgandit,oricum am 2 martori;unul din afara si unul din masina!pana acum o luna am tot intrebat si cei de la Buftea imi spuneau ca dosarul este inca la sectia de politie!am fost acolo si mi-au spus ca a fost trimis pe la sfarsitul lu martie!cand le-am spus celor de la Buftea ,au spus ca mai dureaza!cat ?nu se stie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada danadinu49 danadinu49 In data de 25.08.2010 am avut un accident pe raza orasului Voluntari, nu am acordat prioritate unui autoturism si accidentul s-a soldat cu 2 raniti usor. Am ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa ContSters308495 ContSters308495 am lovit o persoana care tranversa prin loc nepermis, nu aveam viteza nici alcoolemie, dar de la spital a zis ca are fractura la coloana 30 zile ingrijiri. ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident costivasile costivasile Va salut! Am si eu o nemurire....Acum 4luni si ceva de zile am lovit un copil...copilul a luat-o la fuga in fata masinii, neasigurand-se si traversand prin loc ... (vezi toată discuția)