avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada

In data de 25.08.2010 am avut un accident pe raza orasului Voluntari, nu am acordat prioritate unui autoturism si accidentul s-a soldat cu 2 raniti usor. Am chemat politia si salvarea, mi s-a intocmit dosar penal de catre politia din Voluntari, urmand sa-l trimita la Parchetul Buftea. Am fost testat cu etilotestul - nu consumasem bauturi alcoolice. Am fost la spital cu ranitii pentru a li se face investigatii (de fapt persoana din drepta a fost ranita usor, cea care conducea nu a avut nici o problema).A doua zi am fost la politie si victimele au intocmit o declaratie in care au mentionat ca nu au nici o pretentie. Domnul agent de la Politia din Voluntari care investigheaza cazul a spus ca va trimite dosarul la Parchetul Buftea cu propunerea de NUP, dar nu l-a trimis pana in acest moment. Am primit dovada cu drept de circulatie pentru 15 zile cu drept de prelungire, Intrebarea mea este urmatoarea : Daca dosarul nu a ajuns inca la Parchetul Buftea, împlinindu-se termenul de 15 zile pot merge la Parchetul Buftea pentru a formula cererea la procurorul de serviciu pentru prelungirea dovezii? Va multumesc anticipat.
Da, mergeti sa depuneti cererea.
sigur ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Lipi Lipi In cateva cuvinte... Neatentie la traversarea unei linii de tramvai, seara, tramvaiul FARA FARURI APRINSE (deci greu observabil dar nu asta e problema...), ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident de circulatie ovidiussmmi ovidiussmmi In vara acestui an am facut un mic accident cu motocicleta,eu fiind singura victima a propriului accident...si mi sa intocmit dosar penal fiind incadrat la ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto ionutser ionutser Buna ziua, In 2010 noiembrie 20 am intrat cu masina in parapetul de separare al sensurilor de mers fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Am sunat la ... (vezi toată discuția)