Inteleg, aveti perfecta dreptate.
Insa pentru ce o pot acuza pe mama atunci?
Sunt divortat din septembrie 2010, am pierdut custodia fetitei de 3.7 ani. Fosta sotie avea o relatie extraconjugala cu un colonel pensionar-politician. Dupa ce am descoperit relatia lor, speriata a introdus actiunea de divort.
Ulterior am aflat ca si inainte de colonel mai avusese o relatie cu un fost coleg de facultate cu, care se intalnea pe furis in timp ce eram eu la servici.
Vreau sa cer un test de paternitate in instanta!
Intrebari:
Cat dureaza acesta procedura?
Cat costa si unde se poate face?
Se poate impotrivi sotia?
Pot solicita in situatia in care se dovedeste ca acel copil nu este al meu sa imi returneze pensia alimentara?
- sotia trebuia sa inceapa serviciul deabia in luna octombrie 2009, eu aveam programat concediul toata luna septembrie conform planificarii anuale de la servici.
- sotia a inceput serviciul in luna iunie, luna in care a si intrat in politica;
- nu am stiut ca vrea sa intrerupa Concediu pt ingijirea minorului, motiv pt care mi-am facut o cerere de modificare a planificarii concediului in luna iunie, ca sa stau acasa cu fetita, apoi am chemat-o pe mama mea sa aiba grija de fetita si tot asa pana in august cand am dus singur fetita la parintii mei din Covasna. In tot acest timp sotia se intalnea cu amantul cat am stat eu la Covasna, am martori.
- in luna iunie un martor ia vazut la un hotel de 3 stele sarutandu-se si imbratisandu-se, in timp ce eu statea acasa cu fetita
-sotia chiar si acum participa la sedinte departid ore in sir, se invoieste de la Muzeu unde lucreaza 8 ore , a facut inca un card de credit, a fost sanctionata disciplinar la servici, nu se implica in cheltuielile legate de chirie si fetita, il roaga pe amantul colonel de 50 ani, sa ma faca sa ,,dispar chiar daca este grav prin orice mijloace'', mesaj captat din arhiva messenger (am depus o plangere la politiei impotriva ei in acest sens) etc
Suntem casatoriti din mai 2006. In septembrie 2007 s-a nascut fetita noastra care in prezent are 2 ani si 2 luni. In prezent suntem in divort prima infatisare peste 2 saptamani.
- a participat la un curs de cristaloterapie in aprilie 2009 timp de o luna la Bucuresti fara acordul meu, timp in care stateam cu fetita singur.
- a participat la un curs de masterat la Sibiu spatamanal cu toate ca si in Alba era aceeasi specilaizare;
- Sotia a intrerupt concediul pt ingrijirea copilului, ca sa intre in politica cu 4 luni mai devreme . In 3 luni ajunge Presedinta Organizatie de Femei Alba (ea nu are 3 prieteni in Alba Iulia).
- Am probe concludente ca ma inseala cu Presedinte de partid de 50 de ani care o sprijina si o incurajeaza in aceasta perioada sa divorteze.(mesaje de dragoste, martori oculari);
- A participat si participa in continuare la sedinte si campanie electorala;
- Fetita este mereu lasata la o familie pana vin eu de la servici, neglijata ....
- Tainuieste cati bani are salariu si ii cheltuieste in scop personal;
- a facut credit si un card de credit fara sa ma consulte, toti bani ia cheltuit in interes personal, fara sa-i pese de copil;
- ea a depus prima divort pe motiv ca ma opun dezvoltarii carierei personale;
- recunoaste ca sunt un tata model si responsabil ;
- am salariul mai mare cu 500 de lei decat ea, am parintii casatoriti, am personal contract de de chirie pe grasoniera in care avem domiciliul;
- ea are parintii dovortati (soacra plecata in spania, tatal alcoolic), in prezent a fost si sanctionata la servici, are datorii la banci.
Va rog sa imi spuneti daca as avea sanse sa primesc fetita ? sau ce as mai putea ,,specula'' ca eu TATA sa pot obtine fetita, care este atasata de mine.
Pot face un Contract de Comodat, ma sprijina o familie din Alba, fetita fercventeaza o cresa de langa serviciul meu.
Va multumesc.