avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru moldovan

Activitate alexandru moldovan

eu nu sunt gestionar sunt lucrator comercial nu raspund de marfa nu fac receptie de marfa iar daca am livrat marfa din magazin sau magaziile magazinului am fost insotit de agent de paza caci ei au cheile de la magazi si ne insotesc peste tot
inventarierea o face gestionara si cu directorul de magazin cele doua oi negre care au facut ce au vrut cu noi caci nu sunt singurul in aceasta cauza. dar daca eu nu senmez ca am participat la inventariere mai pot face ceva?
sunt in preaviz de 20 de zile si urmeaza de marti 10-11-09 sa intru in somaj. lucrez la un magazin de materiale de constructii ca lucrator comercial as vrea sa stiu daca in preioada de preaviz sunt obligat sa stau la munca program normal sau doar patru ore si daca sa intrat in inventar sunt nevoit sa raman la munca 8 ore? in cazul in care apar ceva neconcordante la inventar caci inventarul este facut de 2 persoane chiar cele care au facut paguba mai pot sa imi puna ceva de plata caci mam saturat sa platesc aiurea sub amenintarea ca nu ma mai da in somaj ca ma da direct afara.Stiu ca am pus cam multe intrebari dar am inceput sa disper nu stiu daca mai rezist. Sper sa imi puteti raspunde in timp util. VA multumesc