avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate cristian007

Activitate cristian007

Răspuns la discuția loc de parcare resedinta
Deci cei care au un loc de parcare platit in fata blocului daca se plimba prin oras cu treaba sau fara si parcheaza pe un loc liber din parcare pot fi amendati cu 1 500 lei si daca cineva ar parca in acest tip pe locul lor ar putea sa ceara ca cel care a parcat pe locul lor sa fie amendat cu 1500 lei
.Inseamna ca practic ar trebui cumva sa-ti iei locul de parcare dupa tine pt. ca daca pleci la servici nu poti parca pe un loc liber.
Atunci de ce nu ai voie sa pui acel T ca sa blochezi intrarea in locul de parcare si astfel sa parchezi doar tu pt. ca si asa altcineva nu are voie. si daca montezi un astfel de dispozitiv esti pasibil de aceiasi amenda 1500 lei.
Are ceva logica ?
Răspuns la discuția loc de parcare resedinta
Buna ziua o intrebare de bun simt oare nu toti cetatenii sunt egali si dece uni cetateni sunt mai egali decat altii .In anumite sectoare sau orase din tara ai un orar in care daca esti intr-o anumita zona si gasesti un loc liber de parcare (pe timp de zi) poti parca fara probleme 1-2-3 ore sau 10 min si in alt sector nu poti parca ba dinpotriva esti pasibil de o amenda astronomica 1 500 lei pana la 2.500 lei. direct fara advertisment .Oare nu se face o anumita discriminare?