Buna ziua,
Am citit un extras din Regulamentul de atribuire al parcarilor de resedinta al ADP sector 2 (cred, fiindca nu le-am gasit pe net, ca este general valabil si pentru celelalte sectoare) si am o nedumerire: de ce singurul criteriu de atribuire al locurilor de parcare este cel al ordiniii cronologice a inregistrarii cererilor?
De ce, daca locatarii/proprietarii unui imobil isi tin de ani de zile masinile parcate in aceleasi locuri, respectandu-si locurile de parcare fara a avea marcaje sau autorizatii, nu era firesc ca acest obicei al locului, aceasta 'cutuma' sa-i spunem, sa fie luata in calcul de Primarie?
Am fost plecat 2 saptamani din localitate si in acest interval de timp au marcat locurile de parcare din spatele blocului.
Astazi m-am dus astazi la ADP sector 3 sa depun cerere pentru locul in care parchez masina de ani de zile (chiar si atunci cand era teren viran) si mi s-a spus ca locul cu numarul respectiv nu este disponibil deoarece a fost solicitat de catre altcineva cat am lipsit, respectiv sa-mi aleg alt loc!
Apoi, care este data exacta a inregistrarii cererii, ce constituie criteriul cronologic de departajare?
Aceea a introducerii cererii de atribuire a unui loc de parcare, cu caracter general, cerere pe care am facut-o catre Primarie acum un an, pe 02.07.2008, si pentru care am primit si numar de inregistrare, sau data celei de a doua cereri, care se face ulterior numerotarii locurilor si in care se specifica locul dorit?
Fiindca daca data luata in calcul este cea a depunerii primei cereri, cea de acum un an, sunt convins ca as obtine locul dorit!
Va multumesc si ma scuzati pentru timpul rapit!
Cel mai recent răspuns:
Dacos , utilizator
22:49, 21 Noiembrie 2011