avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Insusire loc de parcare public
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Insusire loc de parcare public

Buna ziua,

De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni sa parcheze acolo. A schitat cu vopsea locul respectiv si a scris pe el "NU PARCATI. PARCARE PLATITA".
Stiu sigur ca nu plateste nimic pentru acel loc pentru ca s-a laudat unui alt vecin. In plus, locul este pozitionat intr-un colt de trotuar, si parcheaza cu o roata pe trotuar si restul de 3 jos.
Daca cineva incearca sa parcheze acolo ii ridica stergatoarele si ii zgaraie masina.

Ce se poate face impotriva acestui individ? Unde as putea sa fac o plangere, la politie, la primarie?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:05, 11 Octombrie 2009
Puteti sa-l reclamati si la politie si la primarie si la ADP , fiindca ADP-ul este cel care raspunde de inchirierea locurilor de parcare situate pe domeniul public.
B-)
Ar fi interesant chiar sa-i chemati pe acestia in momentul in care respectivul isi parcheaza masina acolo pe motiv ca blocheaza caile de acces!
Exista vreun indicator in apropierea acestui loc care sa interzica sau stationarea?
Mergeti la ADP si anunatati-i ca individul le plateste un loc de parcare inexistent :P. Poate se trezeste ca il dau astia in debit cu contravaloarea locului de parcare.=D>
Daca stiti in mod sigur ca nu plateste chirie pentru locul cu pricina,formulati sesizare la ADP pentru murdarirea strazii si ocuparea unui loc fara sa aiba acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)
Parcare microbuz in fata blocului ContSters14151 ContSters14151 Buna ziua. Am avut o discutie cu un vecin care afirma mai aprins ca, intrucat [b]are inscris microbuzul [/b]cu care face curse regulate de transport de ... (vezi toată discuția)