avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate cristina-ionescu

Activitate cristina-ionescu

Va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi.
Problema cea mare este ca adimistratorul cu sotia si presedintele acesta al comisiei de cenzori taie si spanzura cum vor ei.
Am uitat sa va mai intreb ceva:
Este normal ca sotia presedintelui comisiei de cenzori sa fie contabila AP?
Inca o data multumesc.
Buna ziua,
Blocul in care stau se confrunta cu diverse probleme si as vrea sa fac ceva in privinta aceasta pentru ca nu prea are cine.
Sa incep cu inceputul:
Administratorul sta in aceasta functie de 16 ani.
AP s-a infiintat abia acum 2 ani. Nu stiu cum si in ce fel s-au facut alegerile pentru comisi de cenzori, presedinte si din nou administrator pentru ca la mine la et.8 nu au ajuns informatiile.
Problema este ca de 16 ani de zile administratorul ,sotia lui ,presedintele comisiei de cenzorisi presedintele ales de ei si-a facut de cap pe banii nostri.
Nu multi vecini comenteaza lucrul acesta sa auda si ei de frica sau eu stiu de ce...
Cert este ca am cateva intrebari si tare as vrea sa primesc si raspunsuri la ele sau macar sfaturi.
1. Daca din comisia de cenzori faceau parte 2 cenzori si un presedinte al comisiei si acestia 2 isi dau demisia presedintele comisiei mai este presedinte?
2. Cum pot cere sa se verifice toate actele AP si cui ma adresez (pentru ca exista multe nereguli in ele ,dar a fost un caz in care a II-a cand a venit un expert contabil la verificat nu a mai gasit "nimic") ?
3. Cum putem inlocui administratorul?
4. Noul admistrator (daca se va alege altul ) trebuie sa fie deja scolit sau se poate angaja unul din afara AP?
Va multumesc din suflet.