avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Activitate kis_ioana

Activitate kis_ioana

trist dar din pacate adevarat:(
astazi am fost oprita de politia rutiera care era impreuna cu arr si rar. dupa ce mi-au verificat cu amanuntul masina, au pozat-o mi-au zis ca partea tehnica e foarte buna doar ca aveam aripa dreapta spate usor avariata. le-am explicat frumos ca abia am avariat-o si inca nu am scos dovada de la politie. domnul agent de la politia rutiera cluj napoca zise ca nu ma crede si ca imi suspenda permisul pe 2 luni. cand i-am zis ca nu se poate asa cv, ca nu am auzit sa se suspende permisul pt asa cv a zis k eu n-am dreptul sa comentez ca eu nu cunosc legislatia, ca cine stie cum mi-am luat permisul, ca sunt obraznica, ca comentez s.a.m.d. dar uitati ce am gasit in legislatia noastra: "Art.99. - (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa I de sancţiuni
următoarele fapte săvârşite de către persoane fizice
4. neîndeplinirea obligaţiei proprietarului sau a utilizatorului de autovehicul de a solicita documentul de
constatare a avariilor produse acestuia în alte împrejurări decât în urma unui accident de circulaţie;"din pacate nu am stiut asta atunci dar totusi nu vreau sa ma las calcata in picioare si vreau sa-i fac o reclamatie. as vrea sa stiu si parerile voastre despre toate astea.
buna
stiti cumva unde pot sareclam pe cineva
are cam multi caini
vreo 10-12
si toata ziua si noaptea numai latra
plus k stapanii nu sunt acasa decat seara cand vin de la servici
va rog sa maajutati caam ajuns deja in culmea disperarii!
Răspuns la discuția coasigurare
multumesc mult ! despre asigurarea de sanatate este vb. trebuie sa fac ceva analize si medicul de familie mi-a spus ca dak nu sunt asigurata trebuie sa platesc tot chiar si o eventuala internare. dar din ce mi-ati raspuns imi dau seama k nu se prea poate. eu am 23 ani sunt casatorita si nu am lucrat niciodata. dupa sotul meu nu mi-am facut coasigurare pentru ca fiind gravida aveam oricum dreptul la analize gratuite. eram si studenta. dar dupa ce am nascut am intrerupt si facultatea si abia apoi mi-au spus k ar fi trebuit sa fiu macar coasigurat. acum nu mai pot sa fac numic pt k nici sotul meu nu mai e angajat. oricum va multumesc pt raspunsuri!
Răspuns la discuția coasigurare
sotul meu nu mai lucreaza si nu are nici somaj. eu nu am lucrat. dar mama lucreaza de 30 de ani intr-o fabrica si mi s-a spus ca as putea fi coasigurat dupa ea. se poate?
Discuție coasigurare
pot fi coasigurat dupa mama mea?