astazi am fost oprita de politia rutiera care era impreuna cu arr si rar. dupa ce mi-au verificat cu amanuntul masina, au pozat-o mi-au zis ca partea tehnica e foarte buna doar ca aveam aripa dreapta spate usor avariata. le-am explicat frumos ca abia am avariat-o si inca nu am scos dovada de la politie. domnul agent de la politia rutiera cluj napoca zise ca nu ma crede si ca imi suspenda permisul pe 2 luni. cand i-am zis ca nu se poate asa cv, ca nu am auzit sa se suspende permisul pt asa cv a zis k eu n-am dreptul sa comentez ca eu nu cunosc legislatia, ca cine stie cum mi-am luat permisul, ca sunt obraznica, ca comentez s.a.m.d. dar uitati ce am gasit in legislatia noastra: "Art.99. - (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa I de sancţiuni
următoarele fapte săvârşite de către persoane fizice
4. neîndeplinirea obligaţiei proprietarului sau a utilizatorului de autovehicul de a solicita documentul de
constatare a avariilor produse acestuia în alte împrejurări decât în urma unui accident de circulaţie;"din pacate nu am stiut asta atunci dar totusi nu vreau sa ma las calcata in picioare si vreau sa-i fac o reclamatie. as vrea sa stiu si parerile voastre despre toate astea.
buna
stiti cumva unde pot sareclam pe cineva
are cam multi caini
vreo 10-12
si toata ziua si noaptea numai latra
plus k stapanii nu sunt acasa decat seara cand vin de la servici
va rog sa maajutati caam ajuns deja in culmea disperarii!
multumesc mult ! despre asigurarea de sanatate este vb. trebuie sa fac ceva analize si medicul de familie mi-a spus ca dak nu sunt asigurata trebuie sa platesc tot chiar si o eventuala internare. dar din ce mi-ati raspuns imi dau seama k nu se prea poate. eu am 23 ani sunt casatorita si nu am lucrat niciodata. dupa sotul meu nu mi-am facut coasigurare pentru ca fiind gravida aveam oricum dreptul la analize gratuite. eram si studenta. dar dupa ce am nascut am intrerupt si facultatea si abia apoi mi-au spus k ar fi trebuit sa fiu macar coasigurat. acum nu mai pot sa fac numic pt k nici sotul meu nu mai e angajat. oricum va multumesc pt raspunsuri!
sotul meu nu mai lucreaza si nu are nici somaj. eu nu am lucrat. dar mama lucreaza de 30 de ani intr-o fabrica si mi s-a spus ca as putea fi coasigurat dupa ea. se poate?