Bună, am și eu o întrebare am fost sa ma angajez la o firma la care am început marți dimineață când am fost prima zi proba și am vb cu menegera care îmi spune ca cum mi se pare și ca o sa stau o săptămână de proba după care îmi face contract pe perioada determinata și ca poate dupăia iarăși pe perioada determinata și abea dupăia pe perioada nedeterminata și asa ma întreba în fiecare zi cum mi se pare dacă îmi place eu ii tot ziceam ca da și ca cum practic îmi prace tot mai mult iar vineri ma cheamă la ea și îmi spune ca dacă îmi place și ca eu ca da și ca o sa stau cum ne-am înțeles o săptămână 2 de proba și ca ști astea nefiind plătite și ca după care se face contractul de munca, eu stau dar da mie frica dupăia sa îmi zică ca nu mai are nevoie de mine și plus ca aștept sa îmi facă contract de munca sa iau și salar caci ca tot omu an nevoie de bani și sa îmi miarga odată vechimea. Ce sa fac? Mulțumesc
buna asa vrea si eu sa stiu ce drepturi am eu si iubitul meu in norvegia el lucreza si are contrat pe 3 luni dar o sa il prelungesca cand tre cele 3 luni eu nu am acte deocamdata acum vreau sa mi le faca si mie tot asa pe 3 luni si dupacea sal prelungeasca eu acum sunt insarcinata in luna a 3 si as vrea sa stim ce drepturi am avea si daca as primi ceva alocatie sau bani pt bebe daca se poate sa imi raspundeti urgent deoarece suntem disperati .multumesc