D-na mea mai mult decat babeste nu pot sa explic :
1)72 LEI-subventia acordata de guvern pentru familia mea ,suma care a aparut in tabelul de subventii.
2)72,66 LEI-suma de plata per camera la caldura
3)36 LEI-subventia de care beneficiaza familia mea la ora actuala
Intrebarea mea este de ce nu beneficiez de intreaga suma de 72 lei si de ce mi se acorda doar 36 lei ?????????
Poate sa-mi raspunda cineva ?????
Stimata D-na la noi in camin nu este desfasurator este un tabel cu numele ,consumul de energie electrica si total intretinere pe camera ,iar in josul tabelului se afla costurile pe persoana la apa rece,apa calda, caldura samd.
Ceia ce am vazut la administratora blocului era un desfasurator cu numele,drept subventie(la mine 72lei),alta rubrica unde scria in dreptul fiecaruia 50% si bineinteles rubrica finala cu subventia scazuta(la mine 36 lei) v-am mai spus ca suntem chiriasi.Revin si va spun ca atunci cand s-a afisat tabelul cu subventiile aprobate figuram in tabel cu suma de 72 lei.
Deci ,am fost si m-am uitat caldura este trecuta 72,66 lei/camera !
Da D-na Administrator mi-a spus ca nu beneficiez de cei 72 lei care erau trecuti in listele de subventii aprobate ,ci numai de 36 lei (deci 50%) deoarece asa vrea primaria (mentionez ca mi-a aratat niste desfasuratoare care spune ea le-a primit de la primarie in care toti din bloc eram trecuti cu 50% din suma totala a subventiei),cat despre acte legate de subventie noi nu primim nimic deoarece cum am mai spus si la inceput suntem chiriasi intr-un bloc de garsoniere patronat de o firma.
Deci ce as putea sa fac pentru ca simt ca suntem furati pe fata !
Haideti sa va explic mai clar cum sta treaba:
Deci eu am primit subventie prin cererea pe care am complectato in valoare totala de 72 lei, plata intretineri e in valoare totala de 452 lei ... deci logic cei 72 lei se scad din 452 lei de unde as mai avea de dat 380 lei diferenta de plata ! D-na Administrator care incaseaza banii mi-a spus ca e lege de la primarie si ca nu beneficiez decat de 50% din valoarea subventiei adica de 36 lei deci aici nu inteleg de ce ???????
Da multumesc pentru raspuns dar nu cred ca am fost inteles ! Eu am specificat ca suma subventiei care mi-a fost calculata este in valoare de 72 lei si administratora de bloc mi-a spus ca Primarul orasului a dat o lege prin care se va plati doar 50% din ajutorul pentru incalzire deci eu primind doar 36 lei ajutor ! Aici e nelamurirea mea de ce din dreptul meu de 72 lei primesc doar 36 lei. Va multumesc anticipat !
Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias !
Am depus cererea de acordare a ajutorului pentru incalzire si jos la panoul blocului s-a afisat valoarea subventiei acordata de catre primarie eu fiind incadrat la suma de 72 lei . Cand m-am dus la asociatie pentru a achita intretinerea D-na administratora mi-a spus ca nu beneficiez decat de 50% din valoarea subventiei aceasta regula fiind stabilita de catre primarie spune ea ! V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine daca e legal si unde ar trebuii sa ma duc si sa ma plang pentru a primi suma integrala la care sunt incadrat ! Va multumesc anticipat !
Da ,multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat !
Da multumesc foarte mult pentru viteza de raspuns dar tot nu sunt lamurit in privinta faptului ca eu sunt titularul cererii de subventie si nu societatea care este proprietarul imobilului. Deci de ce societatea beneficiaza de ajutorul pe care de fapt statul mi-l acorda mie ?
Da sunt intr-o mare dilema referitor la acest ajutor oferit de stat si sper sa gasesc rezolvare aici !
Locuiesc impreuna cu sotia si fica mea in chirie la un un fost camin de nefamilisti acum devenit proprietatea unei societati de constructie deci sunt chirias. Am primit cererea pentru acordarea ajutorului la caldura cu mentiunea din partea administratorului de bloc sa-mi trec datele dar fara a trece nr. de telefon.
Intre vecini au inceput suspiciuni referitoare la valoarea subventiei pe care o vom primii,asa ca eu m-am dus la primarie si am incercat sa primesc un raspuns.
Spre marea mea uimire cei de acolo mi-au spus ca defapt eu nu am nici un drept la ajutor si ca defapt societatea care este proprietar beneficiaza de acest drept eu primind doar un procent din ceia ce mi se cuvine,mai bine zis sunt la mila lor !
Va rog ajutati-ma cu un raspuns la problema mea si in acelasi timp indrumati-ma cum ar trebuii sa procedez ! Va multumesc anticipat !