avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate Ela 10

Activitate Ela 10

Răspuns la discuția Urgent raspuns
Va multumesc pentru ajutor
Eu azi am aflat de la personal ca timp de 2 ani nu s-a operat nimic in cartea de munca ptr.ca postul nu prevede asa ceva. De master nu se mai pune problema
Nu. Dar dupa 2 ani aflu ca nu s-a operat in cartea de munca faptul ca eu am studii superioare si deci nu am vechime pe studii. Este legal asa ceva? Ma chinui de 2 ani sa prind alt post dar toate sunt blocate. Se merita sa mai traiesti in Romania?
Discuție Urgent raspuns
In anul 2008 am participat la un concurs la stat ptr. functia de referent asistent grad 4.
Dupa ce am inceput munca am dus la personal diploma de facultate(econnomist) terminata in acelasi an. Dupa 2 ani aflu ca nu se poate opera in cartea de munca studiile superioare si cele de master ptr. ca postul respectiv este ptr. studii medii.Cum Boc a blocat toate posturile ce ma sfatuiti ca avocat sa fac? Este corect din punc de vedere legislativ ceia ce mi se intampla?
Răspuns la discuția Contestatie
Buna ziua!
Da stiu, nu reprezinta societatea dar eu pot in instanta solicita schimbarea lui(a lichidatorului)?
Reorganizarea s-a facut in temeiul legii 64/1995.
Multumesc ptr. raspunsurile de pana acum.
Răspuns la discuția Contestatie
Va multumesc ptr. raspuns, dar lichidatorul nu trebuie sa reprezinte firma? Atunci de ce o ataca si o contesta?
Discuție Contestatie
Cum se poate contesta o decizie irevocabila data de Curtea de apel, fara sa stiu ca lichidatorul a facut recurs la fuzionarea a 2 societati, dupa ce imi da OK verbal? Astept urgent raspuns. Multumesc